Om oss

I över 20 år har vi hjälpt företag och organisationer att producera evenemang. Tillsammans med ett starkt och väl upparbetat nätverk av professionella specialister tar vi ansvar för evenemangets alla delar.

På Eventeriet står kunskap, kreativitet och lust i fokus när vi skapar ditt evenemang. Med din affär i centrum skapar vi externa och interna företagsevenemang som gör skillnad, såsom konferenser, kick off, fest, roadshows, invigningar, mässor, lanseringar och jubileum.

Vårt uppdrag är att stärka dina relationer med dina kunder och samarbetspartners och/eller dina medarbetare. Här finns inga färdiga koncept, utan vi skapar unika evenemang från idé till utvärdering av genomfört evenemang utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Eventeriet har varit verksamt sedan sent 80-tal och har erfarenhet från en mängd olika branscher såsom bank/finans, fastigheter, bilar/lastbilar, medicin, försäkring, kommuner, energi, telecom, data och handel/köpcentrum.

Eventeriet ägs och drivs av Leo Rubio. Han har varit verksam i eventbranschen sedan 1988, då han var artistchef på Engelen och Bacchi Wapen. Därefter på 90-talet arbetade han med eventproduktion på Artistförmedlingen FTS och på Evenemangsbyrån.

Vi värdesätter kunskap, engagemang och lust, och vi tycker att det ska vara kul.